Training & Coaching

Op verschillende momenten in het leven hebben mensen: “Training, Coaching of Begeleiding nodig”. Met een ervaring van ruim 40 jaar biedt De Vooruitgang & Partners vele mogelijkheden. Na ieder intake gesprek wordt een stappenplan ontwikkeld.

 

 “Verkoop, Management en Product training”.

 Hiervoor worden in opdracht van de opdrachtgever, maar ook bij een persoonlijke opdracht op maat trainingen ontwikkeld. Argumentatie en Marktonderzoek vormt een vast onderdeel hier in. Een product of dienst moet op de juiste wijze in de markt worden gezet. Wanneer dit niet gebeurt worden de nodige kansen gemist. De eerste klap is een daalder waard, je krijgt veelal maar één kans!

In het bijzonder zijn de trainingen aan te bevelen voor ZZP ers. Wanneer er met meer verkopers wordt gewerkt worden er management trainingen gegeven, waarbij het motiveren en begeleiden van verkopers een belangrijk onderdeel is.

 

Mensen kennen vaak onzekerheden in presentatie. Dit kan gebeuren wanneer men zich presenteert bij bedrijven zowel wanneer het gaat om loondienstverband, maar ook als freelancer. In deze worden er persoonlijke sollicitatie cq presentatie trainingen ontwikkeld.

 

Om in groepsverband te kunnen functioneren tijdens vergaderingen of bijeenkomsten en een bepaalde boodschap overtuigd moet kunnen worden overgebracht vraagt een bepaalde flair. De Vooruitgang & Partners kan bepaalde instrumenten aandragen, om bepaalde zekerheid in handelen te kunnen ontwikkelen.

 

Ondernemers maar ook burgers krijgen vaak te maken met procedures tegenover b.v. het UWV, maar ook de Gemeente. De Vooruitgang & Partners kunt u begeleiden bij het opstellen van o.a. bezwaarschriften.

 

Voor vragen en prijsopgave laagdrempelig, kunt u contact opnemen met:

De Vooruitgang & Partners ======Specialist in Communicatie & Sales.

info@devenp.nl